Menü Bezárás

Tervezzük meg együtt Budapestet!

Budapest közös ügyünk. Az új városvezetés ezért a részvételre helyezi a hangsúlyt. Célunk, hogy a lehető legtöbb véleményt meghallgatva, minden érintettet bevonva, olyan várost építsünk, amiben mindenki szempontja érvényesülhet. Arra kérjük a budapestieket, hogy vegyenek részt a város jövőjének alakításában. Erre mutatunk itt lehetőségeket.

Részvételi alapokra helyezzük a hangsúlyt Budapest megújuló Integrált Településfejlesztési Stratégiájában, amely a 2027-ig megvalósuló településfejlesztési projekteket összegzi, és aktívan részt vehet bárki az őt érintő közterületek újratervezésében a Kozossegitervezes.hu oldalon.

Bár a részvételi tervezés és megvalósítás egyik alapja, hogy az érintettek rendszeresen személyesen találkoznak, a koronavírus által okozott járványügyi veszélyhelyzet miatt jelenleg is érvényes korlátozások ezt nem teszik lehetővé. Minden igyekezetünkkel azon dolgozunk, hogy a tervezési folyamatokban szükséges találkozók az online térben is minél zökkenőmentesebben működhessenek.

Megosztás